Μορφωτικός Σύλ. Ποντίων Κομοτηνής & Περιφέρειας Ο Εύξεινος Πόντος

 "Στην αγκαλιά της Μαύρης Θάλασσας"O Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας "Ο Εύξεινος Πόντος,
πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Μαϊου 2015, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, με πολύ μεγάλη επιτυχία την καταληκτική της σαιζόν -ετήσια εκδήλωση του με τίτλο "Στην αγκαλιά της Μαύρης Θάλασσας".
Μια εκδήλωση που το κοινό αγάπησε και αυτό φάνηκε τόσο απο την προσέλευση του κόσμου όσο και απο τα μηνύματα ενθουσιασμού που δέχονται τα μέλη μας. Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΔΕΚΕΠΑΚ και το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και τις προέδρους τους Νατάσα Λιβεριάδου και Σοφία Μενεσελίδου, που πίστεψαν σε αυτή την μεγαλειώδη εκδήλωση και στάθηκαν αρωγοί και συνδιοργανωτές μας. 
Θερμές ευχαριστίες στους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την άψογη παρουσία τους, στον Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής και στον χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Βασιλείου αλλά και στην χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων του Δήμου Μαρωνείας και Σαπών και στην χοράρχη την κ. Χριστίνα Αποστολίδου. Θερμές ευχαριστίες και στους μουσικούς μας, που διάνθισαν τις επιλεγείσες περιοχές, στον Αλέξη Παρχαρίδη, στον Τάσο Πετρόπουλο , στον Γιώργο Κελεσίδη, στον Βασίλη Καραγιάννη , στον Γιώργο Μοσκοφίδη, στον Θόδωρο Κεσίδη, στον Κυριάκο Πετρά, στον Νίκο Βερβερίδη, στον Γιάννη Κουμή, στον Θάνο Καρακατσιάνη και στον Βαλάντη Ζήση . 
Θερμά συγχαρητήρια και σε όσους συμμετείχαν στα μονόπρακτα, στους Τάσο Πετρόπουλο, Παύλο Εμμανουηλίδη, Γιώτη Μυστρίδη, Μαρία Ουρεϊλίδου, Μαρία Κωφίδου, Λάζαρο Αποστολίδη, Φιλίτσα Τερζίδου, Δέσποινα Κωνσταντινίδου, Παναγιώτη Βασιλειάδη, Εύη Δαλακούρα, Δήμητρα Μαντάκη, Ξένια Κυριαζίδου, Χρύσα Δουλάκη, Απόστολο Μουζαλιώτη, Νίκος Μουντσάκη, Μαρία Παναγιωτοπούλου και Ιωάννη Χριστιανάκη. 

Θερμές ευχαριστίες στις Χρύσα Μαυρίδου και Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου για την απόδοση των κειμένων στην ποντιακή, αλλά και στους Ζαχαρία Κενανίδη, Μαρία Κενανίδου και Μιχάλη Κενανίδη για την σύνδεση του κειμένου της Νικόπολης στην διάλεκτο της Κεϊλίκας. 
Ευχαριστίες και στους χορηγούς επικοινωνίας, το e-pontos, το pontos tv και το ροδόπη τηλεόραση.θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παράστασης και σε όλους τους αφανείς ήρωες- μέλη των χορευτικών μας τμημάτων.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορευτές κάθε ηλικίας για την άψογη παρουσία τους, στους χορωδούς και σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση αυτή. 
Η αγάπη των συμμετεχόντων και του κοινού μας δίδει το κουράγιο να προχωρήσουμε στο ίδιο σπουδαίες αλλά και μεγαλύτερου βεληνεκούς εκδηλώσεις!

Να είστε όλοι καλά! Καλό καλοκαίρι!
Μοιραστείτε το στο Google Plus

PONTOS TV - ΠΟΝΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το 1ο ελληνικό πολιτιστικό κανάλι!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου